0212 227 27 83 Reklam Danışma Hattı

Ücretsiz Google Reklam Verme Kılavuzu! Hemen İndir!

Girişimcinin Pusulası – GİFOR’09

gifor-afis-copyİTÜ Girişimcilik kulübü tarafından ikincisi düzenlenen GİFOR’09 “Girişimcilik Forumu” bu yıl oldukça kaliteli konuşmacılarla 28-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Herkesin krizi diline doladığı şu dönemde ne tür fırsatların olduğu, girişimcilerin nelerin üzerine yoğunlaşmasının gerektiğini göstermek adına “Kriz döneminde fırsatlar ve Girişimcilik” olarak temalandırılmış etkinlikte “Genç girişimcilerin başarı hikayeleri”, “yatırımcıların gözüyle girişimciler”, “Kurum içi girişimcilik örnekleri” vb başlıklar yer alıyor.

ilgilenenler detaylı bilgi için Facebooktaki etkinlik sayfasını inceleyebilir, İTÜ Girişimcilik Kulübü‘nün websitesinden de kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz…

Bu kadar değerli konuşmacıları bir arada ne zaman bulabileceğimiz belli olmadığından etkinliğe katılmanızı tavsiye ediyorum.

Blogunda okuyucuları ile etkinliği paylaşmak isteyenler de basın bültenine buradan ulaşabilirler.


Yorumunla değer kat...


Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı Facebook Reklamları Google Analytics Sertifikalı İş Ortağı

Dijital Pazarlamanın Sırları!


Haftalık e-bültenimize ücretsiz üye olun, tüm internet reklamcılığı, online pazarlama içerikleri ile birlikte, yeni dijital pazarlama ürünleri her hafta e-postanıza gelsin! Ayrıca Google Reklam Kılavuzu E-Kitabını da ücretsiz indirin!

E-Bültene Abone Olun