0212 227 27 83 Reklam Danışma Hattı

Ücretsiz Google Reklam Verme Kılavuzu! Hemen İndir!

Destinasyon Portalları: Hayal kurdurun!

Durmadan fiyatlarını verdiğiniz, seyahat edilmesi gereken yerlerden biri olarak gösterdiğiniz kentleri potansiyel müşterilerinizin ne kadar tanıdığını düşündünüz mü? Üzerine çalıştığınız bölgeler ile ilgili blog tutmanız hem müşterinizin gözünde cömert bir şirket izlenimi yaratmanın yanında, müşterinizin bu bölgeleri cennetvari bir şekilde kafalarında canlandırmalarını sağlayacaktır. Özellikle bir çok rakibinizin zamanı geçmiş konseptlerle sunmaya çalıştığı bölgeleri sizin müşterilerinize yazılarınızla bile rehberlik ederek sunmanız, şirketinizi seçmeleri için artı bir sebep oluşturacaktır.

 

Kanada Destinasyon Pazarlama Ofisi'nin hazırladığı Resmi Seyahat Sitesi

Kanada Destinasyon Pazarlama Ofisi'nin hazırladığı Resmi Seyahat Sitesi

Bir çok kişinin tatil seçiminde “bu sefer farklı bir yere gidelim!” dediğini düşündüğünüzde de halihazırdaki müşterileriniz için bu tür bir blogun ne kadar değerli olduğunu görebilirsiniz. Bunun için çalıştığınız bölgeyi detaylı bilen ve seven birinin kendi ağzından yazdığı yazılar potansiyel müşterilerinizin gözünde bir arkadaş tavsiye olarak algılanacaktır. Kategorileriniz ile etkinlik, festival, sezonluk yapılması gerekenleri de blogunuzda belirterek müşterilerinizi harekete geçmek için motive edebilirsiniz.

 


Yorumunla değer kat...


Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı Facebook Reklamları Google Analytics Sertifikalı İş Ortağı

Dijital Pazarlamanın Sırları!


Haftalık e-bültenimize ücretsiz üye olun, tüm internet reklamcılığı, online pazarlama içerikleri ile birlikte, yeni dijital pazarlama ürünleri her hafta e-postanıza gelsin! Ayrıca Google Reklam Kılavuzu E-Kitabını da ücretsiz indirin!

E-Bültene Abone Olun